Seminaras respublikos pedagogams „Mokymosi motyvacija – individualios pažangos garantas“.

Birželio 16 dieną bendradarbiaujant su Kauno Švietimo Inovacijų centru ir vykdant Erasmus+ programos projektą „Mokymosi motyvacija – individualios pažangos garantas“ (sutarties Nr. 2019-1-LT01-KA101-060266/1) Kauno Rokų gimnazijoje vyko Valstybinių ir savivaldybinių mokyklų vadovų, jų pavaduotojų, ugdymą organizuojančių skyrių vedėjų, mokytojų ir pagalbos mokiniui specialistų 2020-2022 metų kvalifikacijos tobulinimo I prioriteto seminaras respublikos pedagogams „Mokymosi motyvacija – individualios pažangos garantas“.

Mokykosi motyvacijos tema - aktuali ir reikalinga, nes skatina domėtis švietimo novacijomis, moko strategiškai bei kritiškai mąstyti. Seminaro metu dalyviams buvo pristatomi būdai, kaip kryptingai ir tikslingai planuoti, vertinti, organizuoti ugdymo procesą, kuris užtikrintų kiekvieno mokinio individualią ūgtį. Pristatant patirties, įgytos vykdant Erasmus+ projektą, rezultatus buvo siūlomi inovatyvūs būdai ir metodai, kaip mokytojams tobulinti metodinę veiklą pamokoje ir kaip gerinti mokinių mokymosi kompetencijas.

Seminarą vedė jungtinė Kauno Rokų gimnazijos pedagogų komanda, dalyvavusi 7 tarptautiniuose mobilumuose: 5 kvalifikacijos kėlimo kursuose – Ispanijoje, Italijoje, Prancūzijoje ir 2 darbo stebėjimo vizituose – Olandijos ir Italijos mokyklose.

Nuotraukos:
E. Savickaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos