Socialinė akcija "Bendraukime"

  • Paskelbė : Rita Miliūnienė
  • Paskelbta: 2023-11-23
  • Kategorija: Renginiai

"Daugelis akcijų, mums jau įprastų, kartais atrodo beprasmės, nusibodę, tarsi susidėvėję... Tačiau dažnai taip manydami klystame, nes niekada nežinome, ką pasėjame kito žmogaus širdyje .Noriu nuoširdžiai padėkoti Jums, Jūsų gimnazijos mokytojoms, o ypatingai tai (toms), kurių mintyse gimsta tokie galbūt ir paprasti, bet neapsakomai šilti, mieli, nesavanaudiški ir vien tik gerumą lemiantys sumanymai Be galo dėkui ir vaikams, kurie tas idėjas įgyvendino ir taip plačiai paskleidė, tuo pačiu įsisąmonindami, jog taip gera daryti gera... Man taip šiandien reikėjo to angelėlio".

Štai tokį jautrų laišką gimnazijos direktorė Rūta Buinickienė gavo po lapkričio 21 dieną vykusios socialinės akcijos "Bendraukime". Jos metu gimnazijos 5-IV klasių mokiniai pasklindo po Panemunės seniūnijos ugdymo įstaigas: lopšelius-darželius "Pienė", "Šnekutis", "Panemunės", "Rokutis", mokiniai lankėsi pradinėje mokykloje "Šilas", Rokų darželyje-mokykloje, Panemunės Senelių namuose, kur bendrystėje su vaikais ir seneliais kūrė angelėlius ir ruošėsi šv. Kalėdų laukimui.

Gimnazijos 5a klasės mokiniai lankėsi gyvūnų prieglaudoje "Nuaras", o 5 b ir c klasių mokiniai savo pasigamintais angelėliais pradžiugino Kauno miesto gatvių labirintuose sutiktus miestelėnus. Gimnazijos I-okai keliavo į Prisikėlimo bažnyčios parapijos namus, kur prisiglaudusi organizacija, padedanti Ukrainos karo pabėgėliams, ten jie gamino žvakes. 

 

Nuotraukos:
Mokytojai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos