Gimnazijos moksleiviai "Šoka į tėvų klumpes"

 Gegužės 21 d. ir 22 d. su IA ir I B gimnazinėmis klasėmis vykome susipažinti su UAB "Technogaja".  Ši įmonė gamina įvairius filtrus. Įmonės vadovas trumpai pristatė įmonę, jos plėtrą, bei įvykdytas ir planuojamas investicijas.

 Po to lankėmės gamybinėse patalpose. Stebėjome gamybos procesą. Sužavėjo modernus domenų perdavimas į gamybos į apskaitą tvarkančius padalinius, galimybė matyti realią situaciją gamyboje. Įmonė gamina virš 40 000 rūšių filtrų. Ir nors asortimentas labai didelis mažiausias užsakomų gaminių kiekis yra vienas vienetas.  Įstaigos vadovas atkreipė dėmesį, kad sukurti ir pagaminti filtrą, reikia ne tik matematinių, fizikinių žinių, daugelyje pozicijų reikalingos ir chemijos žinios.

  Šią išvyką apvainikavo įmonės organizuotas Kohoot žaidimas. Ir ne bet koks, o su prizais! Atidžiausiai klausiusieji pasiskirstė pirmąsias tris vietas, tačiau nė vienas neišvyko neapdovanotas, likusieji moksleiviai gavo po malonią dovanėlę. 

  Dar kartą dėkojame UAB Technogaja direktoriui Ramūnui Katkevičiui už įdomų pristatymą ir galimybę pamatyti realius gamybinius procesus, užduoti kilusius klausimus! 

 

Autorius:
Karjeros specialistė Eglė D.

Nuotraukos:
Eglė Dudinskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas