Bendruomenės auginimo dirbtuvės, 2024

  • Paskelbė : Rita Miliūnienė
  • Paskelbta: 2024-09-10
  • Kategorija: Renginiai

Kaip ir kasmet, naujus mokslo metus gimnazija pradėjo netradicinio ugdymo diena  „Bendruomenės auginimo dirbtuvėmis“. Ši diena buvo skirta tam, kad mokiniai, mokytojai ir visa mokyklos bendruomenė pasidalintų  vasaros įspūdžiais, prisimintų įvairias gimnazijoje galiojančias tvarkas, susiburtų į vieningą komandą, stiprintų tarpusavio ryšius ir kurtų teigiamą atmosferą, kuri skatintų kūrybiškumą, draugiškumą bei savitarpio supratimą.

Nuo pat ryto gimnazijos koridorius pripildė šypsenos ir šventinė nuotaika. Šią dieną kiekviena klasė dalyvavo įvairiose kūrybinėse ir bendradarbiavimo užduotyse, kuriose reikėjo pasitelkti ne tik savo išmonę, bet ir dirbti kartu. Mokiniai kūrė savo „Klasės talismanus“, kurie atspindėtų klasės vertybes ir vienybės dvasią. Sukurti simboliai buvo eksponuojami mokyklos fojė, kur juos galėjo apžiūrėti visa gimnazijos bendruomenė.

Šios dienos tikslas buvo parodyti, kad stipri bendruomenė prasideda nuo kiekvieno iš mūsų – mūsų pastangų suprasti vienas kitą, dirbti kartu ir puoselėti gimnazijos vertybes. Renginio metu mokiniai dalijosi mintimis apie tai, ką jiems reiškia bendruomenė, kas padeda jaustis saugiai ir užtikrintai mokyklos aplinkoje.

„Bendruomenės auginimo dirbtuvės“ leido suprasti, jog kiekvienas iš mūsų prisideda prie gimnazijos gerovės, o draugiška, vieninga bendruomenė yra raktas į sėkmingą mokymosi procesą. Ši diena ne tik suartino gimnazijos bendruomenės narius, bet ir įkvėpė toliau dirbti kartu, kuriant mokyklą, kurioje kiekvienas gali jaustis svarbus.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas