Konkursas "Žydintis medis"

  • Paskelbė : Rita Miliūnienė
  • Paskelbta: 2022-04-25
  • Kategorija: Sveikinimai

Į žemę atkeliavęs menininkas pavasaris išpuošia sodus ir gėlynus,  suteikia pasauliui spalvų ir įkvepia kūrybai. Tradicinį pradinių klasių  mokinių kūrybinių darbų konkursą „Žydintis medis“ Kėdainių Juozo  Paukštelio progimnazija organizuoja būtent pavasarį. Bundančios gamtos  grožio įkvėpti mokinių darbai į konkursą šiemet suplaukė net iš 95  Lietuvos mokyklų. Jaunųjų menininkų darbuose žydintis medis tarsi  pasakoja savo istoriją, kurioje susipynę tikrovės ir vaizduotės  pasauliai, vaiko mintys ir svajonės…
Jau trečiąkart Juozo Paukštelio progimnazijos organizuojamas  konkursas „Žydintis medis“ išties populiarus šalyje. Konkurso  organizatoriai sulaukė beveik 500 pradinių klasių mokinių darbų, tad  išrinkti nugalėtojus vertinimo komisijai buvo nelengva. Laureatai  paskelbti kiekvienoje mokinių amžiaus grupėje (1, 2, 3, 4 klasių). Juozo  Paukštelio progimnazijos direktorės Terezos Sotnik padėkomis apdovanoti  keturi I vietos laimėtojai, aštuoni – II vietos ir 12 – III vietos, 14  mokinių įteiktos padėkos už menines idėjas ir kūrybiškai atskleistą  grožį. Gražiausi mažųjų kūrėjų darbai eksponuojami virtualioje parodoje.
Sveikiname mūsų klasės mokinę Tėją Minkštimaitę, kurios piešinys įvertintas tarp ketvirtų klasių mokinių III vieta. 


Ačiū visiems mokiniams, kurių piešiniai puošia mūsų klasę ir žadina greičiau ateiti tikrąjį pavasarį- pasipuošusį ne tik ryškia žaluma, bet ir nuostabiais pavasariniais žiedais.Sveiki, informacija sveteinei- Tėjos piešinys "Žydintis medis" tarp 4 kl. mokinių įvertintas III vieta.

Nuotraukos:
R. Latkauskaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos