Gimnazistų pamokos „Šilo“ pradinėje mokykloje

  • Paskelbė : Rita Miliūnienė
  • Paskelbta: 2022-10-14
  • Kategorija: Renginiai

Pandemijos laikotarpis buvo šiek tiek pakoregavęs ne tik gimnazijos veiklas, bet ir šventes. Šiais metais džiaugėmės ir vėl galėdami atnaujinti tradicinį bendradarbiavimą su „Šilo“ pradine mokykla.
Mokytojų dieną spalio 5-ąją trečiųjų gimnazinių klasių mokiniai kartu su auklėtojomis Martyna ir Loreta išvyko į „Šilo“ pradinę išmėginti mokytojo profesijos. Ruošėsi labai atsakingai, nes jų darbą vertins ne mokytojai, o pradinukai. Ne juokas suvaldyti 25 mažuosius, kuriems viskas įdomu ir nauja, kurie pilni energijos ir noro sužinoti, kuriems susitikimas su naujais mokytojais taip pat iššūkis. Gimnazistai su pradinukais sprendė įvairiausių pamokų užduotis, kartu sportavo ir piešė, daug diskutavo ir, žinoma, žaidė. Jaunieji mokytojai džiaugėsi, kad pamokos pavyko, o pradinukai stebino žiniomis ir entuziazmu.
Pamokos „Šilo“ mokykloje prabėgo labai greitai. Į Rokus išvykome su puikiais įspūdžiais, nauja patirtimi ir mokytojų dovanomis. Gimnazistai džiaugėsi galimybe padirbėti mokytojais ir vis tik abejojo, ar galėtų jais būti iš tikrųjų: reikia tiek daug kantrybės, titaniško darbo ir gebėjimo bendrauti. Pradinukai prašė sugrįžti, o tai tikriausiai geriausias įvertinimas.
Nepajusime, kaip metų ratas apsisuks, ir kitąmet rudeniniais margaspalviais lapais nubarstytu keliu grįšime vėl patirti nuostabų bendrystės jausmą, dalintis patirtimi ir mokytis vieni iš kitų.

Mokytoja Loreta Jankūnienė

 

Nuotraukos:
L. Jankūnienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos